Vores leverandører

Hos Fleurie bruger vi kvalitetsprodukter fra nøje udvalgte leverandører. Det gode håndværk kan nemlig ikke stå alene. Her på siden kan du læse mere om nogle af de leverandører.

Verdel

 Fleurie får leveret økologiske blomster og planter fra Verdel, der er certificeret økologiske leverandør. Vi har Verdel for deres kvalitet og  pga. virksomhedens store fokus på bæredygtighed i alle led af deres produktionskæde. Verdel er en del af The Floriculture Sustainability Initiative, som har et fælles formål om at producere og sælge 90 % af blomster og planter bæredygtigt i 2020.

De bruger regnvand til vandingen og optimerer løbende deres energiforbrug, ligesom de eksporterer deres planter og blomster i lastbiler, som udleder mindre CO2.

Derudover støtter Verdel velgørende arbejde i Afrika, hvor de bl.a. bidrager til, at hjemløse børn i Kenya får et hjem og en uddannelse.

Vil du se de flotte økologiske blomster og planter fra Verdel, så kig ind forbi butikken. 

Porta Nova

Fleurie forhandler kun nogle af verdens bedste (og flotteste) roser!
Roserne kommer fra Porta Nova i Holland. Porto Nova er en af verdens førende rosenproducenter, og de garanterer en meget høj kvalitet.

Gartneriet er enormt miljøbevidste og anvender de nyeste teknikker til at passe på miljøet – herunder:

  • At genbruge det vand, som roserne ikke drikker
  • At anvender regnvand og naturen til at varme/køle drivhusene
  • At bruge det CO2, som andre fabrikker udleder, så det ikke kommer ud i luften

Deres absolutte topkvalitet hedder SUPRA, og det er den, du finder i vores sortiment, hvor roserne indgår i både buketter og kranse.


Anker Chokolade

Anker Chokolade er den perfekte kombination imellem en Michelin-kok og en chocolatier. Mikkel og Martin, der driver forretningen, elsker håndværket. Derfor er langt de fleste af chokoladerne både håndmalede, håndstøbte og håndfyldte.

De lækre chokolader er fremstillet af 90-100 % økologiske råvarer, og dele af sortimentet skifter to gange om året. Kom ind i butikken og se vores udvalg lige nu.

Gartneriet Munk

Gartneriet Munk er et unikt gartneri, de har vundet  Floradania Innovations Award af Green indoor plants med Aloe somaliensis.

Gartneriet Munk startede med en klar mission om, at producere et smalt sortiment af kvalitetsplanter til en god pris til eksportørerne. Sidenhen har Gartneriet Munk udviklet sig til en stor aktør på eksportmarkedet.

Kaktusser og sukkulenter er de specialitet i, og foretrukne planter. De har et stort og bredt sortiment i mange pottestørrelser – fra helt små til meget store.

I Gartneriet Munk har gjort en dyd ud af, at optræde godt og hjælpe den danske blomsterbranche. Vi elsker når de kommer hver 14 dag, for der er altid nået lækkert med i bilen. 

Mjødgård

Mere end bare et bryggeri

Thomas idégrundlag og visionen bag Mjødgård er, at brygge en mjød af højeste kvalitet. Man kan sige, at vores vision for Mjødgård er;
at give folk en god oplevelse, en kvalitetsmjød, som er brygget på lokale råvarer, bæredygtigt og nænsomt behandlet, med respekt for håndværket, traditionen og naturen omkring os.

  • Hos Mjødgård brygges mjøden af den gode danske honning fra lokale grønne biavlere, hvor bierne holdes efter de mest skånsomme principper.
  • Vi laver mjød med mild sødme, ofte krydret med nordiske urter, frugter eller bær, som vi selv håndplukker eller henter fra lokale plantager. Alle råvarer er kun fra grønne producenter, for at opnå den højst mulige kvalitet, og det giver vores mjød sin egen personlighed.

Bornholms Mosteri

På Bornholms Mosteri fremstiller de økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. de sætter en ære i at rendyrke råvarens originale smag samt fremelske potentialet – naturligt såvel som menneskeligt. 

Kernen er ansvar

De beskæftiger socialt udsatte
De minimerer sukker og bruger ingen tilsætningsstoffer
De vægter altid smagen højes

Hvide Sande Bryghus

Hvide Sande Bryghus er etableret i 2018 i et tidligere fiskepakhus på havnen i Hvide Sande. Bryggeriet er startet af brygmester Niels Sangill, der er født og opvokset i byen.

Hvide Sande Bryghus laver øl med historier fra hele Danmark. Alle øllene har hver deres historie .

Følg os på Instagram

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.