Om os

 

Den 1 november 2019 overtog jeg Fleurie på Haderslevvej 113 i Kolding. Her er artiklen fra Ugeavisen.

Camilla overtager blomsterbutik: Vil gøre den til noget helt særligt

Af Louise Lauritsen , lola@ugeavisen.dk 28. oktober 2019 kl. 07:59

Den nye indehaver planlægger åbningsreception, julestue og at videreføre Fleuries døgnshop. Samtidig skal butikken udvikles til at have fokus på de nyeste trends inden for blomster.

Kolding: Det er en drøm, der nu går i opfyldelse for 46-årige Camilla Steiness, når hun pr. 1. november kan kalde sig indehaver af blomsterbutikken Fleurie på Haderselvvej. Camilla har købt butikken, og det bliver første gang, hun skal stå i spidsen for sin egen forretning.

– Det har længe været min drøm at få min egen blomsterbutik, hvor jeg kan sætte mit eget præg og videreudvikle nye idéer og trends. Jeg sætter en ære i at gøre mine kunder glade, så de får lige det, de ønsker, med ud af døren, siger Camilla Steiness.

Hun har været i blomsterbranchen i 20 år både på Sjælland og i Trekantområdet. I de seneste fire år har Camilla arbejdet som freelance blomsterdekoratør hos flere forskellige blomsterbutikker, blandt andet flere i Kolding.

Camilla bor på en gård i Jordrup sammen med sin mand Christian og datteren Mathilde på 15 år. Her er hverdagen ud over blomster også fyldt med heste, hund og katte.

  • Det har længe været min drøm at få min egen blomsterbutik, hvor jeg kan sætte mit eget præg og videreudvikle nye idéer og trends.

Camilla Steiness, Fleurie

Personalet følger med

Camillas mål med Fleurie er, at butikken skal sætte fokus på de nyeste trends inden for blomsterverden og samtidig holde fast i det traditionelle.

– Der skal ose af hygge både inde og ude, og vi fortsætter med døgnshoppen, hvor man altid kan købe et bredt sortiment af blomster og specialiteter.

Der bliver holdt åbningsreception fredag 8. november fra kl. 14-17. Samtidig planlægger Camilla en julestue i weekenden 16. til 17. november fra kl. 9.30 til 14.

– Og så har jeg været så heldig, at både Lene, som er chauffør, og vores elev Maria har ønsket at fortsætte i butikken. Så jeg får virkelig et drømme-personale, og jeg glæder mig super meget til, at vi i fællesskab kan gøre Fleurie til noget helt særligt, slutter Camilla Steiness.blomsterdekoratører. De kan rådgive dig i alt omkring vores produkter, så du altid opnår den bedste løsning.