Mød Fleurie pigerne

I Fleurie elsker vi at være kreativ i vores blomsterværksted. Her tryller vi med alle materialer, men især alt fra naturen.

Camilla - Blomsterdekoratør

At være en Fleurie pige er noget helt specielt og unikt. I Fleurie sætter vi tiden tilbage til, at det skal være en oplevelse at komme ind i en blomsterbutik. Duften, stemningen og den personlige service,  som vi rigtig gerne vil have i kunder skal opleve. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Fleurie har vi nøje udvalg vores leverandør. Vi ligger stor vægt på at, kvaliteten på vores blomster er høj. Vi ønsker kun, det bedste til vores kunder. Mange af vores produkter er derfor også bærdygtige.  I Fleurie elsker vi at være kreativ i vores blomsterværksted. Her tryller vi med alle materialer, men især alt fra naturen. Vi håber at du bliver inspireret ved, at går opdagelse i vores eventyrlige blomster verden.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cecilia - Hjælpepige

At være hjælpepige er ikke et kedeligt arbejde. Hos Fleurie bliver vores hjælpe piger oplært i at håndterer blomsterne, ordne vare, lave flowerbox. Når tiden er, bliver de oplært på interne kurser her i butikken. Så de kan lave de kendte Fleurie buketter til jer kunder. Det tager lang tid at lære,  og vores hjælpepiger bliver først klar, når vi kan garanterer at de opfylder til at kunne binde en ægte Fleurie buket. 

 

 

 

 

 

 

Esther - Hjælpepige

Har du ønsker om indretning med krukker og planter til dit hjem, inde eller ude,  så har vi mange fantastiske leverandør, der har spændende og anderledes planter. Vi står klar til at hjælpe dig. 

 

 

 

.  

 
 
 
 
 

Nikoline - Hjælpepige

Vi pakker vores buketter ind i genbrugspapir. Alt vores papir er FSC mærket og dermed produceret på den mest skånsomme måde – både i forhold til natur, dyr og mennesker. Vi har cellofan, men vælger at spare på det.

 

 

 

 

 

 

 

Blomsterbud

Fleurie´s blomsterbud er vores ansigt ude på vejene. Det er en stor opgave. Budene søger for, at i kunder føler at i får den sammen oplevelse når i modtager en buket fra os, som hvis i besøgte vores butik. Vores bude kommer med et smil, og er åbenhjerte til at hjælpe, hvis der er brug for det. Fleurie´s blomsterbud har også mange andre opgaver i Fleurie. De henter varer hos vores leverandør, giver en ekstra hånd i butikke. Pakker ud og sørger for at der altid er kaffe på kanden. 

 

 
 
 

 

 

 

 

Vi glæder os til at ser jer i Fleurie

Har du bruge for en buket til en du holder af, vil vi gøre alt for at opfylde dit blomster ønske. Vi hjælper også gerne med plantedesign eller en lækkert gavekurv.  
 
 
 

Følg os på Instagram

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.