Om os

Fleurie er en blomstrende verden, af kreativitet, nytænkning og glæde ved de materialer, vi arbejder med.

Ny indehaver af Fleurie

Kolding: Det er en drøm, der nu går i opfyldelse for 46-årige Camilla Steiness, når hun pr. 1. november kan kalde sig indehaver af blomsterbutikken Fleurie på Haderselvvej. Camilla har købt butikken, og det bliver første gang, hun skal stå i spidsen for sin egen forretning.

– Det har længe været min drøm at få min egen blomsterbutik, hvor jeg kan sætte mit eget præg og videreudvikle nye idéer og trends. Jeg sætter en ære i at gøre mine kunder glade, så de får lige det, de ønsker, med ud af døren, siger Camilla Steiness.

Hun har været i blomsterbranchen i 20 år både på Sjælland og i Trekantområdet. I de seneste fire år har Camilla arbejdet som freelance blomsterdekoratør hos flere forskellige blomsterbutikker, blandt andet flere i Kolding.

Camilla bor på en gård i Jordrup sammen med sin mand Christian og datteren Mathilde på 15 år. Her er hverdagen ud over blomster også fyldt med heste, hund og katte.

  • Det har længe været min drøm at få min egen blomsterbutik, hvor jeg kan sætte mit eget præg og videreudvikle nye idéer og trends.

Camilla Steiness, Fleurie

image00002

Personalet følger med

Camillas mål med Fleurie er, at butikken skal sætte fokus på de nyeste trends inden for blomsterverden og samtidig holde fast i det traditionelle.

– Der skal ose af hygge både inde og ude, og vi fortsætter med døgnshoppen, hvor man altid kan købe et bredt sortiment af blomster og specialiteter.

Der bliver holdt åbningsreception fredag 8. november fra kl. 14-17. Samtidig planlægger Camilla en julestue i weekenden 16. til 17. november fra kl. 9.30 til 14.

– Og så har jeg været så heldig, at både Lene, som er chauffør, og vores elev Maria har ønsket at fortsætte i butikken. Så jeg får virkelig et drømme-personale, og jeg glæder mig super meget til, at vi i fællesskab kan gøre Fleurie til noget helt særligt, slutter Camilla Steiness.blomsterdekoratører. De kan rådgive dig i alt omkring vores produkter, så du altid opnår den bedste løsning.

Blomsterlevering

Fleurie leverer i Kolding og omegn.

Du kan afgive din bestilling helt frem til kl. 12 for levering samme dag og lørdag frem til kl. 10

Din bestilling bliver smukt indpakket afstemt efter form og farve og altid leveret personligt til modtageren

Om vores kære butik

Vi laver alt indenfor blomster og dekorationer til alle livets stunder.

Her på siden kan du købe buketter, dekorationer, vin, Chokolade, specialiteter, plantedesign og begravelsesbinderi.

Du er også velkommen til at komme ind i butikken og få en snak med vores kreative og dygtige blomsterdekoratører. De kan rådgive dig i alt omkring vores produkter, så du altid opnår den bedste løsning.

Foto galleri af vores pæne blomster

Følg med på

Lad os tage en snak

Start typing and press Enter to search

Kurv

Ingen varer i kurven.